Candidatul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, a menționat în cadrul unei conferințe de presă că este mulțumit de relația pe care deja o are cu sucevenii și are toată încrederea în victoria pe care o va obține la alegerile din 5 iunie. Totodată, acesta a menționat că oamenii din municipiul Suceava s-au săturat de cele trei mandate ale actualului primar și doresc o schimbare în administrația locală.

„Vreau să fac o mică diferențiere între mine și ceilalți candidați la Primăria municipiului Suceava: sunt singurul candidat asupra căruia nu planează nicio suspiciune de furt, nicio suspiciune de aranjamente, ceea ce îmi spune că activitatea mea politică față de cetățeni a fost una corectă. Sunt singurul candidat care nu va avea dosare penale pentru că nu am nimic de ascuns”, a afirmat Băișanu.

Candidatul ALDE a subliniat faptul că sucevenii au același primar care nu a reușit să țină pasul cu evoluția orașului și este convins că acest lucru reprezintă o frână în dezvoltarea municipalității.

„Primarul Sucevei trebuie să fie unul tânăr, să fie născut, crescut și educat în Suceava. Consider că primarul trebuie să aibă experiență administrativă, suficiente relații și forță de a pune în aplicare ceea ce cu toții ne dorim, și anume, un nou tip de mentalitate al primarului și al funcționarului public”, a mai menționat Băișanu.

Acesta a subliniat că, în calitate de primar, va fi cel mai mare dușman al birocrației din instituție. De asemenea, deciziile majore se vor lua printr-un referendum.

„Mi-am asumat în fața oamenilor faptul că nicio decizie în cadrul primăriei nu va mai fi luată de către primar și consilierii locali, doar pentru că aceștia simt ei că așa trebuie făcut. Toate deciziile majore de evoluție a municipalității vor fi luate în urma referendumurilor pe care le vom face în urma discuțiilor avute cu cetățenii în ceea ce privește interesele lor la nivel de bloc, de cartier. E modul meu de a înțelege lucrurile și modul meu de a-l face pe cetățean părtaș la decizia administrativă și politică a municipiului”, a concluzionat candidatul ALDE, Ștefan Alexadru Băișanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.