Virginel Iordache, cel care va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pentru o funcție de senator, a anunțat că dorește să schimbe ceva cu adevărat în județul Suceava.

Acesta a declarat pentru SuceavaL!VE că va candida pentru oamenii din județul Suceava și de asemenea, va semna ca și ceilalți colegi candidați din PSD, un contract social cu cetățenii, contract care se va baza pe două criterii importante: angajamentul de integritate și programul de dezvoltare a localității.

„Îmi doresc ca, alături de primarii şi de cetăţenii acestui județ să contribui la schimbarea în bine  a acestor meleaguri binecuvântate de Dumnezeu. Am avut o guvernare performantă. Guvernul PSD a redat demnitatea tuturor celor cărora li s-au tăiat pensiile,salariile.  Ne-am respectat promisiunile, iar sucevenii ştiu asta”, a declarat Virginel Iordache.

iorache

Candidatul PSD a mai spus că este foarte important pentru el să cunoască și să rezolve problemele profesorilor, medicilor, muncitorilor, tinerilor, pensionarilor și a altor categorii de cetățeni care au nevoie de sprijin.

Tocmai de aceea, în perioada următoare, Virginel Iordache își propune să discute cu fiecare dintre cetățenii județului Suceava, pentru a afla cu exactitate care sunt problemele predominante în acest județ.

„Cred cu tărie că societatea românescă are nevoie de o politică de centru-stânga,o politică a solidarității şi de o guvernare pentru oameni, nu împotriva lor. Din aceste motive solicit, cu politețe,  cu respect, tuturor sucevenilor să ne încredințeze votul”, a mai declarat candidatul pentru funcția de senator.

În prezent, Virginel Iordache deține funcția de director al Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” din Suceava, iar la alegerile din 11 decembrie va candida pentru funcția de senator din partea Partidului Social Democrat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.