Vineri, 13 decembrie, de la ora 19.00, la Galeria de artă din cadrul complexului comercial Shopping City Suceava, Asociația Cristia împreună cu editura Carmel Print au plăcerea să vă invite la evenimentul „Cânt și poem creștin la ieslea Mântuitorului”.

În cadrul evenimentului va fi lansată culegerea de poezii „Cuvinte pline de farmec”, care aduce cinci clasici ai poeziei evanghelice românești, volum ce însumează aproximativ 380 de poezii.

Potrivit organizatorilor poeții din această culegere au scris poezie creștină motiv pentru care au suferit cu ani de libertate sau chiar cu viața motiv pentru care nu au fost tipăriți timp de generații.

În cadrul acestui eveniment și-au confirmatprezența, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, Mircea Lubanovici, Nicu Tacu, interpret la nai din Chișinău, Republica Moldova și Florentin Clipa, reprezentantul Asociației Cristia.

„Programul acestui eveniment are rolul să ne facă cunoștință cu poeziile lui Vasile Militaru, Costache Ioanid, Sergiu Grossu, Simion Cure și Valentin Popovici. Astfel, vom avea recitatori cât și înregistrări audio și video cu poeții menționați mai sus. Vom avea prelegeri pe marginea poeziei și a biografiei autorilor. Interpretul la nai Nicu Tacu ne va oferi un recital la nai, în special piese care ne vor introduce în atmosfera sărbătorii Nașterii Domnului iar evenimentul va fi moderat de Florentin Clipa, managerul Asociației Cristia. Sperăm să avem un timp plăcut împreună și vă așteptăm cu drag să ne bucurăm cu ocazia acestei uverturi a Sărbătorii Nașterii Domnului”, au precizat organizatorii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.