Capacele de la roţile autoturismelor, le stârnesc din ce în ce mai mult interesul hoţilor. Astfel, în doar câteva ore, două persoane au sesizat poliţia cu privire la faptul că persoane necunoscute le-au sustras cele patru capace de la roţile autoturismului.

Luni, 16 martie, un bărbat de 67 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras cele patru capace de la roţile autoturismului parcat pe strada Mărăşeşti.
Ulterior, în jurul orei 10.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 29 ani, din localitate, despre faptul că și ei, persoane necunoscute i-au sustras cele patru capace de la roţile autoturismului parcată pe Aleea Jupiter din localitate.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismele nu prezintă urme de forţare la nivelul sistemelor de închidere.
În cauză s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.