140.000 de ţigarete cu timbru extracomunitar au fost descoperite de poliţiştii suceveni, în urma unei acţiuni desfăşurate în trafic, pe linia prevenirii şi combaterii actelor de contrabandă cu tutun.

Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de investigaţii criminale şi de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei – I.P.J. Suceava au acţionat astăzi, 31 octombrie, pe DN 17, traseul Iacobeni – Vatra Dornei. Astfel, au identificat în trafic, în zona comunei Iacobeni, trei autoturisme înmatriculate în Bulgaria, despre care existau informaţii că sunt utilizate pentru transportul ţigărilor de contrabandă.

La controlul primului autoturism, condus de Ş. Vasile, de 36 de ani, din localitatea Şag, judeţul Timiş, au fost găsite 2.500 pachete de ţigări (50.000 ţigarete) cu timbru extracomunitar.

La controlul autovehiculului care îl urma, condus de B. Ionel, de 42 de ani, din Timişoara, poliţiştii au descoperit 2.000 pachete de ţigări (40.000 ţigarete), iar în cea de-a treia maşină, condusă de C. Maria de 23 de ani, din Timişoara, au fost găsite alte 2.500 pachete de ţigări (50.000 ţigarete) cu timbru extracomunitar.

Totodată cele trei autoturisme au fost confiscate deoarece au fost folosite la comiterea unor  infracţiuni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.