În baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti cu privire la transportul unor ţigarete de contrabandă, a fost organizat un filtru rutier, ocazie cu care a fost depistată o persoană ce deţinea în vehiculul condus mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Poliţiştii au procedat la confiscarea ţigaretelor, dar şi la indisponibilizarea autovehiculului, valoarea totală a bunurilor ridicate fiind de 33 de mii de lei.

Sâmbătă, 04 octombrie, la ora 06.30, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit în trafic, pe str. Grigore Alexandru Ghica din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava.

În urma controlului autoturismului, pe bancheta din spate au fost identificate 1.240 pachete de ţigări cu banderole fiscale de Republica Ucraina, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigările, cu o valoare de aproximativ 13 mii de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 20 de mii de lei a fost indisponibilizat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.