Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au identificat în trafic miercuri, în jurul orei 9:30, pe raza localităţii Brodina de Sus, judeţul Suceava, un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Germania, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.    

Șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de polițiști și și-a continuat deplasarea, în mare viteză, spre localitatea Argel. Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei din dotare.

După o urmărire de aproximativ 6 km, deoarece drumul era blocat de un camion, șoferul a efectuat o manevră de mers cu spatele acroșând autospeciala poliției de frontieră, dupa care a trecut printr-un șanț și a continat deplasarea. Drept urmare, polițiștii de frontieră au executat două focuri de avertisment, însă nici de această dată șoferul nu a oprit, dar la scurt timp autoturismul a fost gasit abandonat pe raza localitatii Argel.

În interiorul mașinii au fost descoperite țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care aceasta a fost dusă la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.930 pachete țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Valoarea aproximativă a țigărilor este de 80.000 lei, iar acestea au fost ridicate în vederea confiscării. Autoturismul, în valoare de 135.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto și a documentării întregii activități infracționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.