După câțiva ani buni de despărțiri, trădări, injurii și reproșuri, după acuze grave cu iz penal aruncate dintr-o barcă în alta, marea familie a dreptei se hotărăște să se transforme într-un partid pirat, care după ce tulbură mai rău apele țării și bagă spaima în justiție, economie, deconcentrate, după ce își creează un nume de speriat în rândul afaceriștilor, se încăpățânează să cucerească așa zisa corabie bogată numită România.

Căpitan: Klaus Iohannis, cu Traian Băsescu în rezervă, în proximitatea cârmei, nu cumva direcția acestei corăbii să fie schimbată. Marinarii? Îi cunoaștem deja și îi privim de la distanță cum vâslesc, cu toată forța, spre a cuceri un popor care le-a întors spatele și s-a hotărât să lupte.

Îndârjirea cu care dau la vâsle unii dintre cei mai sonori politicieni din Suceava ne surprinde, având în vedere că această forță a lipsit cu desăvârșire în momentul în care poporul era cu fața către ei. Ne uităm spre exemplu la Alexandru Băișanu, deputatul care a reușit performanța ca în mai puțin de 5 ani să distrugă un partid istoric precum PNL, doar de dragul de a-și păstra pe funcții rudele, iar acum, după ce s-a dezmeticit puțin, luptă alături de Klaus Iohannis pentru a îndeplini țelul lui Traian Băsescu. Vedem cum deputatul Ioan Bălan trage cot la cot cu Băișanu, după ce s-au acuzat de neseriozitate și neperformanță. Ambii transpiră acum pentru a duce la bun sfârșit planul echipei Klaus Iohannis de a cuceri și scufunda România.

Vedem un lider puternic al dreptei, un om care a condus destinele județului Suceava preț de 4 ani, care îi îndeamnă pe marinarii din subordine să nu se oprească din propaganda băsistă. Gheorghe Flutur, marinar șef la Suceava, nu se uită deloc în spate pentru a vedea care sunt proiectele nefinalizate de el, proiecte de care guvernul prieten Boc ar trebui să dea explicații. Nu face decât să se întrebe unde este aeroportul Sucevei, sau centura ocolitoare a orașului. Vă ajutăm noi, domnule Flutur. Aeroportul este tot acolo unde l-ați lăsat, însă nu este la fel. Acum este mai modern, mai performant. Acum se pregătește să aducă turiști din marile orașe ale lumii, nu doar lumină din Ierusalim. Centura de ocolire? Este pe punctul de a fi deblocată, domnule Flutur, așa cum ați lăsat-o dumneavoastră alături de PDL, Emil Boc și Traian Băsescu. Probabil Iohannis ar fi făcut la fel. Acum însă, după ani de chin pentru o birocrație și un proiect prost făcut, lucrările sunt pe punctul de a se finaliza. Așa cum nu ați reușit dumneavoastră, domnule Flutur.

Mai sunt și alți marinari care vâslesc alături de echipa lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Îl vedem pe Ioan Burlui, care este pregătit să stingă focul aprins în capul românilor de guvernul portocaliu, dar care nu înțelege că a fost prea multă suferință, îl vedem pe primarul Aurel Olărean de după gratii cum trage ponoasele unei guvernări bazate pe șantaj.

Îi vedem în același timp pe români cum sunt pregătiți să le țină piept celor care au furat, distrus și îngenunchiat România. Echipa lui Klaus Iohannis este formată din oameni cunoscuți precum Traian Băsescu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băișanu, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Emil Boc, Elena Udrea și Monica Macovei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.