În acest week-end înca doi contrabandişti au fost prinşi de ochii vigilenţi ai poliţiştilor suceveni. Aşadar, două dosare penale întocmite pentru trafic de ţigări.

Într-un comunicat de presă trimis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava se arată următoarele: „La 20.10.2012, ora 02.40, pe strada Parcului, din oraşul Siret, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de A.Ștefan, de 32 ani, din comuna Râşca. În urma controlului efectuat asupra autoturismului și conducătorului auto, s-a constatat faptul că acesta deținea mai multe pachete de țigări de contrabandă. Procedându-se la numărarea pachetelor de țigări a rezultat cantitatea totală de 100 pachete țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de 1.000 lei. A.Ștefan a recunoscut că țigările îi aparțin, fiind cumpărate în vederea recomercializării pentru obținerea unui profit. Întreaga cantitate de  țigări, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 2.000 Euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraş Siret. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

La 19.10.2012, ora 23.15, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pe D.N. 2, la intrare în municipiul Suceava, autoturismul condus de C.Ovidiu de 26 de ani din comuna Traian, judeţul Bacău. În urma controlului efectuat la portbagajul autoturismului au fost găsite 1.000 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare totală de 9.328 lei. Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat. În cauză s-a întocmit dosar penal, C.Ovidiu fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.