Caravana de bine a Crucii Roșii ajunge și în comuna Dorna Candrenilor. Anunțul a fost făcut de către primarul Dănuț Candrea, care a precizat că  în zilele de 21 și 22 iunie, cetățenii comunei vor putea beneficia de diverse consultații gratuite.
Astfel, cei interesați vor putea merge în cele două zile la Casa de Cultură Dorna Candrenilor pentru consultații și investigații medicale gratuite.
Potrivit edilului Dănuț Candrea, vineri, 16 iunie, voluntarii Crucii Rosii, Salvamont Vatra Dornei și executivul Primariei Dorna Candrenilor au finalizat ultimele detalii pentru o cât mai bună desfășurare a acestui eveniment, inclusiv amplasarea de afișe pentru promovarea campaniei.
Trebuie precizat că acestui demers i s-a alăturat și Cabinetul Stomatologic Mobil al Asociatia Merci Charity Boutique care va efectua consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru copii.
„Aveți grijă de sănătatea voastră și profitați de șansa de a avea o echipă de medici buni aproape de casă! Vizitați cu încredere Caravana! Să fiți sănătoși cu toții!”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.