Începând de astăzi, 22 octombrie, la Voroneț a început Festivalul Internațional de Toamnă, ediția a 33-a. Evenimentul se va sfârși pe data de 27 octombrie, iar în acest interval iubitorii de film românesc vor putea viziona mai multe proiecții deja celebre.

caravana-gura-humoruluiCaravana filmului românesc a început de astăzi, 22 octobrie, prima capodoperă fiind „Veronica”, în regia Elisabetei Bostan. Ziua va continua cu proiecții renumite, cum ar fi „Declarație de dragoste”, în regia lui Nicolae Corjos, începând cu ora 16:00, și „Columna”, în regia lui Mircea Drăgan, care se va difuza începând cu ora 18:00.

Miercuri, 23 octombrie, filmul care va deschide ziua începând cu ora 10:00 este „Amintiri din copilărie”, regizat de Mircea Drăgan. Acesta va fi redifuzat la ora 12:00, urmând ca la ora 16:00 „Titanic vals”, în regia lui Paul Călinescu să încheie ziua de film.

Ultima zi a caravanei filmului românesc, joi 24 octombrie, va fi destul de încărcată. „Ștefan cel Mare”, regizat de Mircea Drăgan, va rula începând cu ora 10:00, fiind urmat la ora 12:00 de „Tinerețe fără bătrânețe”, în regia Elisabetei Bostan. De la ora 16:00, cei prezenți vor avea parte de „Promisiuni”, unde invitați de onoare vor fi Elisabeta Bostan, Mircea Diaconu şi Laurenţiu Damian. Seara va fi încheiată cu o proiecție a filmului artistic „Sunt o babă comunistă”, începând cu ora 20:00, iar alături de spectatori vor fi prezenți Stere Gulea, Vivi Drăgan Vasile şi Marian Râlea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.