Se pare că lumea întreagă, cu toate domeniile sale, avansează cu o viteză uluitoare spre viitorul digital, de la cărți în .pdf la jocuri video, de la înlocuirea cărților de bucate cu tutoriale video cu instrucțiuni și multe altele. Ce se întâmplă, însă, cu lumea jocurilor de noroc? Avansează cazinourile spre lumea digitală sau se încăpățânează să rămână doar în format fizic?

Lumea cazinourilor online

Bineînțeles că nici lumea cazinourilor și a jocurilor de noroc nu își dorește să rămână în trecut, ci vrea să avanseze odată cu toate celelalte aspecte ale vieții, iar jocurile de ruletă încep și ele să aibă din ce în ce mai multă popularitate în mediul online. Haideți să vedem care sunt cele mai bune siteuri de ruleră în România conform roulettesites.org.

Criterii de selecție

Înainte de a trece la subiectul mult așteptat, și anume care sunt site-urile cele mai bune de ruletă online din România, trebuie să vă informăm pe ce criterii ne-am bazat atunci când am făcut selecția, pentru că ne dorim să știți faptul că este extrem de important pentru noi ca cititorii noștri să aibă mereu cele mai bune și adevărate informații.

În primul rând ne-a interesat să fie cazinouri legale, aprobate de organele de justiție ale acestui domeniu. În al doilea rând, ne-a interesat ca jocurile de ruletă de pe acest site să aibă parte de un dealer live, în timp real, pentru că jocul contra altor persoane reale și cu un crupier real este cu mult mai interesant decât jocul contra roboților.

În al treilea rând, am urmărit să fim siguri că există o gamă variată de bonusuri, premii și pariuri, pentru că este important să fie acoperite cât mai multe tipuri de jucători. Ne-am uitat, desigur, și la nivelul de securitate pe care îl oferă siteurile acestea în ceea ce privește metodele de plată, pentru că siguranța este extrem de importantă.

Nu în ultimul rând, ne-am asigurat că siteurile despre care vom vorbi în cele ce urmează dispun de customer support 24/7, mereu acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă clarifica nedumeririle. Un site care nu oferă acest tip de serviciu ar trebui să vă ridice niște semne de întrebare și să îl verificați de mai multe ori înainte de a introduce orice tip de date personale pe el, pentru a evita scammerii.

Siteuri de ruletă în România

  1. NetBet
  2. UniBet
  3. Betfair

Care este viitorul ruletei online în România?

După cum vedeți, există o multitudine de site-uri de ruletă online în România, acestea trei de mai sus fiind doar cele mai bune dintre toate. Însă cum putem fi siguri că acestea vor dura sau că sunt, într-adevăr de viitor? Ei bine, siguri nu putem fi de absolut nimic în această viață, însă ne dorim să vă arătăm recenzia NetBet, care este, de departe, cel mai bun site de ruletă online din România.

Bonusul de bun venit este de până la 2000 de RON și are o gamă extrem de variată de tipuri de ruletă pe care le puteți juca, cum ar fi ruleta americană, ruleta franțuzească, ruleta europeană, ruletă 3D, premium european roulette și premium french roulette. NetBet este compatibil cu Android și IoS, ceea ce înseamnă că puteți juca și pe mobil.

 

Mai mult decât atât, acest site are un rating de 4,75 steluțe din totalul de 5, ceea ce înseamnă fără doar și poate că un procent foarte mare din utilizatorii lui nu doar că îl recomandă altor utilizatori, dar îl și frecventează și aleg de fiecare dată când doresc să joace ruletă online. Acest procentaj ne arată faptul că mulți români preferă să joace ruleta online.

Dacă această recenzie nu vă dă încredere în faptul că ruleta online are un viitor strălucit pe teritoriul țării noastre, atunci nu știm ce altceva ar putea să vă asigure. Noi suntem de părere că un site cu o așa recenzie ar oferi încredere și celui mai necredincios dintre noi. Cu toate acestea, dacă cineva preferă să joace într-un cazino fizic, este mai mult decât liber să o facă.

Concluzii

Noi suntem de părere că lumea cazinourilor online și a jocurilor de ruletă online crește și se dezvoltă cu o viteză uluitoare. Cu toate acestea, părerile sunt împărțite și singurul lucru de care suntem noi capabili este să așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul, pentru că timpul este singurul care poate dezvălui ceea ce urmează.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să aflați informații noi și extrem de interesante, vă invităm să citiți și alte articole de pe site-ul nostru, cum ar fi articole economice sau orice altă temă vă interesează. Noi vă mulțumim că reveniți de fiecare dată și ne revedem cu următorul articol! Nu ezitați să ne lăsați în comentarii opiniile voastre legate de tema discutată, pentru că ne face plăcere să le citim.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.