Fiecare femeie îşi doreşte o carieră culminantă, care să îi aducă cele mai multe beneficii din perspectiva celor trei lucruri esenţiale ale vieţii: timp, bani şi împlinire profesională. Locul în care orice început îşi găseşte maestrul şi performanţa începe alături de angajatorul Live Studio, care oferă o mulţime de oportunităţi de avansare în carieră, dar şi reuşite personale la un nivel înalt.

Având parte de cele mai exclusiviste sedii, cu tehnologii de ultimă generaţie, amenajări de ultima oră, dar şi o echipă plină de vitalitate, studioul cu renume promite şi de ţine de cuvând în oferirea unei cariere de model de videochat, menită să aducă împlinire pe plan profesional şi personal. Jobul prezent se adresează tuturor femeilor de peste 18 ani care acceptă provocarea prezentului se a-şi dori mai mult de la viaţă, în acest mediu social şi economic fluctuant.

Cu alte cuvinte spus, Live Studio este cel mai mare angajator din Bucureşti ce continuă să se dezvolte şi să crească alături de echipa de femei în plină ascensiune şi dezvoltare profesională. Cu o mulţime de beneficii şi avantaje pentru orice femeie, un job la Live Studio vizează în primul rând un spaţiu curat, mobilat, ce emană o stare de bine în fiecare zi lucrată, dar care oferă pauze de relaxare, şedinţe de coafură şi machiaj şi întotdeauna posibilitate de a câştiga mai mult prin dobândirea de experienţe plăcute.

Prima zi de muncă la Live Studio este întotdeauna euforică

Pentru că întregul studio oferă nici mai mult, nici mai puţin de 15 avantaje reale pentru un astfel de job, femeile sunt sigure că prima lor zi de muncă va fi animată de veselie, sinceritate şi ajutorare. Bineînţeles, cel mai bun studio din Bucureşti dezvăluie fiecărui model încă de la interviu care sunt ingredientele şi calităţile necesare pentru un succes în domeniul conversaţiei cu admiratorii online. Desigur, fiecare zi de training va fi asigurat de o altă femeie, un alt model din cadrul studioului, care explică pe larg fiecare secret al acestui job.

Oferind şanse nelimitate încă din prima zi de muncă, orice performanţă profesională trebuie să fie definită de propria personalitate, vise şi speranţe pentru o viaţă mai bună, însă şi plierea pe nevoile pieţei în materie de conversaţii şi oferirea de răspunsuri pozitive pentru o viaţă împlinită. Tot ceea ce ţine de ţinută, de machiaj, atitudine, inspiraţie şi conversaţie va fi oferit de trainerele studioului, chiar din prima oră de activitate alături de studio.

Cum se câştigă peste 500 lei zilnic?

„Ne dorim excelenţă în ceea ce facem alături de modelele noastre şi acesta este şi stimulul de care avem cu toţii nevoie. Oferim pregătire, educaţie şi încredere pentru fiecare colaboratoare de a noastră, în ordinea de a pune excelenţa pe primul plan. Dacă un model deţine atitudine, este aranjată de specialiştii noştri şi se pricepe la alinarea sufletelor, atunci are toate şansele de a câştiga peste 500 de lei pe zi de activitate.” – dezvăluie managera celui mai bun studio din bucureşti, Live Studio.

Cu alte cuvinte, Live Studio este cel mai mare studio din Bucureşti ce oferă condiţii de angajare şi de lucru de lux, într-un ambient specific, mizând pe atuuri importante ale unei cariere surprinzătoare în domeniul conversaţiei online. Totul se plusează cu o mulţime de avantaje reale, câştiguri pe măsura implicării, promovare, şedinţe de fotografiere gratuite sau de bonusuri şi premii constante, totul pentru ca fiecare femeie să fie mulţumită cu jobul pe care îl are şi cu ceea ce viaţă îi oferă în materie de şanse şi oportunităţi pe piaţa muncii.

4 Responses

 1. Mary

  Este si normal ca un studio sa iti ofere conditii de lucru lux, cu decoruri noi si tehnologii de ultima generatie, pentru a ajunge la venituri mari.

  Răspunde
 2. Corina

  Sunt din ce in ce mai multe femei care isi doresc sa fie independente din punct de vedere financiar. Acest domeniu este legal si iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta si pentru a ajunge in top.

  Răspunde
 3. Cristina

  In job in domeniul videochatului este o oportunitate de dezvoltare. Lux, confort, eleganta sunt cateva din cuvintele care descriu cel mai bine mediu de lucru dintr-un studio profesionist.

  Răspunde
 4. Monica

  Orice femeie isi doreste sa fie independenta, sa castige o suma moderata de bani incat sa isi poata indeplini poftele si sa aiba si timp liber pentru diverse activitati. Un job in domeniul videochatului iti ofera toate astea si nu numai. Oportunitati de dezvoltare continua, lux, suport si oameni profesionisti care te vor ajuta sa ajungi spre calea succesului.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.