Cetățenii din comuna suceveană Cârlibaba au motiv de sărbătoare, deoarece miercuri, 29 iunie, de Sfinții Petru și Pavel, începând cu orele 12:30 este Ziua Comunei, iar Primăria și Consiliul Local au pregătit un spectacol în cinstea comunității pe care o administrează. Edilul Gabriel Danciu a declarat că la eveniment este invitată toată comunitatea să petreacă și să se bucure de muzică și voia bună.

De asemenea, în zi de sărbătoare, vor fi premiate și cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie – un model pentru tinerii din ziua de azi.

Primii care vor evolua pe scena de la Cârlibaba sunt chiar fii satului, respectiv membrii Ansamblului „Bujorul de Munte” Cârlibaba, momentul lor fiind urmat de cel al Ansamblului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Pe parcursul zilei, buna dispoziție va fi purtată pe tonuri muzicale de artiști renumiți, precum Ana Ilca  Mureșan și Ansamblul Folcloric „Balada” din Bistrița, dar și de soliștii Alina Ceucă, Paul ban, Alexandra Ustini, Roberta Rebrișoreanu, precum și de Grupul folcloric „Flori Dumitrene”.

Între artiștii de care se vor putea bucura oamenii din Cârlibaba se numără și Marius Zgâianu, Nicoleta Hafiuc și Sorin Filip, dar și membrii Grupului Folcloric „Flori de Bucovina” Sadova.

Totodată, la Cârlibaba vor fi prezenți și Călin Brăteanu și Taraful „Obcina”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.