Carmen Avram, numărul 2 pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019, a spus că decizia de a intra în politică a fost grea.

”ÎN PREMIERĂ ÎN POLITICĂ

După 27 de ani în jurnalism, am decis să merg pe un alt drum, în politică. De ce? Pentru că îmi doresc mai mult pentru România și pentru cele 20 de milioane de români. Iar pentru asta nu este suficient să observi și să prezinți lucrurile așa cum sunt, trebuie să faci pasul înainte și să acționezi chiar tu pentru a obține schimbarea în bine.

Ca jurnalist, am avut șansa de a documenta România reală și de a înțelege frământările și bucuriile acestei țări. Am avut privilegiul de a descoperi oameni minunați, cu povești de viață impresionante, pe care i-am ascultat, i-am înțeles și de care m-am atașat.

De azi înainte voi lupta pentru acești oameni, pentru fiecare român în parte! Voi duce dorințele, grijile, speranțele și nevoile lor în inima Europei și le voi face vocea auzită. Mă voi lupta pentru ei și îmi voi exercita dreptul de decizie pentru ca românii să obțină mai mult de la Europa.

Pasul spre politică, recunosc, a fost o decizie grea, pe care am cumpănit-o cu grijă. Dar am lăsat la o parte ezitările pentru că mâine s-ar putea să fie prea târziu, să nu mai putem salva nimic. Acum se joacă viitorul României în Europa și țara asta merită să fie reprezentată de oameni cărora le pasă cu adevărat de ea, iar mie îmi pasă. Mult!

România merită mai mult!”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.