Cea care a condus teatrul sucevean încă de la înființare, va ajunge miercuri, pentru ultima data, în locul pe care l-a iubit atât de mult. Trupul neînsuflețit al directoarei Carmen Veronica Steiciuc va fi depus miercuri dumineață, începând cu orele 9.00, în incinta Teatrului ”Matei Vișniec”.  Familia acesteia a anunțat că înmormântarea va avea loc joi, 4 noiembrie, la cimitirul ”Pacea nou”.

„Familia îndurerată anunță dispariția lui Carmen Veronica Steiciuc (25 octombrie 1968 – 1 noiembrie 2021), director al Teatrului municipal „Matei Vișniec” din Suceava.

Fiică și soră devotată, mătușă plină de generozitate, Carmen a plecat dintre noi în urma unei lupte de două săptămâni cu virusul ucigaș. Voce poetică inconfundabilă, membră a Uniunii Scriitorilor din România, fost Președinte al Societății Scriitorilor Bucovineni, Carmen a organizat de-a lungul anilor evenimente culturale majore în spațiul bucovinean (Festivalul-concurs „Nicolae Labiș”, lansări de carte, Festivalul de teatru „Matei Vișniec”), a construit instituția teatrală pe care a condus-o șase ani, a deschis drumul literar al multor tineri scriitori.Trupul neînsuflețit va fi depus miercuri 3 noiembrie începând cu ora 9 dimineața la Teatrul municipal „Matei Vișniec”, pentru ca rudele, prietenii și cunoștințele să-și poată lua rămas bun. Priveghiul va avea loc la orele 15.00-16.00, la biserica cimitirului „Pacea nou” și înmormântarea joi 4 noiembrie, la ora 12.15.

Dumnezeu să o conducă spre Lumină, pe planeta Micului Prinț, unde esențialul se vede cu inima, nu cu ochii!”, a transmis familia lui Carmen Steiciuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.