Shopping City Suceava invită toți copiii să se bucure de numere de magie, concursuri și multă distracție alături de magicianul Augustin, sâmbătă, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 16:00, la CARNAVALUL DE HALLOWEEN.

Timp de câteva ore, cei mici sunt așteptați să participe la un spectacol senzaţional cu magicianul Augustin, care le va dezvălui o serie de trucuri de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia sărbătorii de Halloween: pictură pe față, baloane modelate, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, dar și tradiționalul trick-or-treat. Pe parcursul carnavalului se vor desfăşura numeroase concursuri, printre care şi „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci. De altfel, cele mai spectaculoase costume şi cele mai înfricoşătoare măşti vor fi premiate de către partenerii evenimentului.

Câştigătorii vor primi: 100 jocuri Noriel, 10 pachete cu peștișor Beta din partea magazinului Animax, surprize dulci, vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Carrefour, Alexandria Librării, Mondex, Centrofarm, Animax, Plusoptic, Optic Land, Evel Mod, Coccodrillo, locul de joacă Cutezătorii, precum și revista Cutezătorii.

Magicianul Augustin va susţine un program senzaţional de iluzionism cu numere de levitaţie de obiecte, precum şi momente interactive în care suspansul și amuzamentul vor fi la înălțime. Augustin va prezenta un curs de trucuri explicate, pentru a-i învăța pe cei mici tainele magiei. Magicianul Augustin face parte din Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România şi a fost premiat în anul 2009 cu trofeul asociaţiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.