Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, Primăria și Consiliul Local Suceava invită publicul sâmbătă 30 iulie și duminică 31 iulie, la spectacolul „Cărțile – fabulă urbană”, după o piesă scrisă de Horia Gârbea, regia artistică Octavian Jighirgiu.

Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.

Afis - CARTILEOctavian Jighirgiu este profesor la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași și regizor cu o bogată experiență.

„Cărțile – Fabulă urbană” invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană. Conceput pentru spații neconvenționale, spectacolul oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului.

Spectacolul se va desfășura in două locații diferite, după cum urmează:

  • Sâmbătă, 30 iulie 2016, ora 17:00 și ora 19:00, pe str. Nicolae Bălcescu nr. 2 (curtea interioară) lângă PUB Chagall.
  • Duminică, 31 iulie 2016, ora 17:00 și ora 19:00, pe str. Prieteniei nr. 8, bl. 45, sc. F, în zona Penny Market, la intersecția dintre strada Păcii și strada Prieteniei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.