La data de 06 noiembrie, în jurul orei 20.40, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că pe DJ 209 A, în afara localității Mălini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul autoturismului implicat în accident a părăsit locul faptei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 17.00, un bărbat de 35 ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 209A, în afara localității Mălini, s-a angajat în depășirea unui atelaj hipo, moment în care din sens opus circulau alte autovehicule și pentru a evita impactul cu acestea, a virat dreapta acroșând atelajul hipo, care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 49 ani, din comuna Mălini, care se afla în căruță urcată pe niște strujeni.

După producerea accidentului, conducătorul autoutilitarei a oprit și a discutat cu victima, după care și-a continuat deplasarea spre comuna Mălini, fără să anunțe poliția.

La ora 21.20, conducătorul auto a fost identificat de polițiști la domiciliu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.