La începutul acestei săptămâni Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a alocat buget pentru derularea noului Program naţional de boli cardiovasculare cu privire la tratamentul gratuit al pacienţilor cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutana (montare de stent la pacienţii cronici), Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava fiind avizat, în prealabil, de CAS Suceava pentru derularea acestuia.

Astfel, CAS Suceava a încheiat un act adiţional cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava prin care a alocat suma de 210.450 lei pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului 2019.
Această sumă va fi utilizată de Spitalul Judeţean Suceava în perioada imediat următoare pentru achiziţionarea materialelor sanitare necesare derulării acestui program (stenturi).

„Totodată, un element de noutate îl reprezintă completarea programului de ortopedie cu tratamentul instabilităţii articulare prin implanturi de fixare, derulat de Spitalul Judeţean Suceava pentru care s-a alocat suma de 12.000 lei.
În calitate de administrator al bugetului Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate CAŞ Suceava deschide accesul asiguraţilor la servicii medicale complexe şi de o bună calitate”, a declarat președintele director general al CAS Suceava, Claudiu Cobuz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.