Casa cu Bunătăți „La Pentelescu” este denumirea celei mai recente locații deschise în municipiul Vatra Dornei și reprezintă un loc în care rețetele tradiționale sunt aduse în vâltoarea contemporanului și împachetate într-o atmosferă modernă.

Istoria Restaurantului „La Pentelescu” a început cu ani în urmă în comuna Poiana Stampei, acolo unde, în timp, a reușit să ridice standardele de calitate la un nivel superior, pe care l-a și păstrat până în prezent.

Astfel, locația deschisă în Vatra Dornei a venit ca un răspuns la nevoile pieței și din primele zile de funcționare pare că s-a încadrat perfect în peisaj.

„Oferta este cea cu care i-am obișnuit pe oameni la Poiana Stampei, în cadrul diviziei de catering pe care am dezvoltat-o, respectiv mâncare gătită la comandă, pachete pentru pomenire, parastase, înmormântări și, inclusiv, platouri pentru evenimente private”, a spus managerul Restaurantului Casa cu Bunătăți „La Pentelescu”, Corneluța Mezdrea.

Și cum tradiția se poate împleti foarte bine cu modernismul, Casa cu Bunătăți are în meniu atât produse tradiționale, cât și produse noi, între care burgeri, meniuri fast food și chiar meniuri fitness pentru clienții care sunt la dietă.

În ceea ce privește serviciile de catering, managerul localului a spus că toate comenzile se pot face atât la sediul Casei cu Bunătăți „La Pentelescu”, cât și telefonic, atunci când se dorește personalizarea meniurilor.

Casa cu Bunătăți „La Pentelescu” se află pe strada Dornelor 10, vis-a-vis de Gara Băi, iar programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 18:00, și sâmbătă, între orele 9:00 și 14:00.

„Așteptăm sugestiile clienților, în legătură cu sortimentele de mâncare pe care ar vrea să le găsească în restaurantul nostru. De asemenea, aceștia ne pot transmite și eventualele reclamații atât pe pagina de Facebook, cât și la sediul nostru”, a subliniat managerul Corneluța Mezdrea.

 

„La Pentelescu” – un brand local, dar consacrat

 

„La Pentelescu” este o afacere de familie ce s-a bazat întotdeauna pe calitate și seriozitate, astfel că oamenii din comuna Poiana Stampei și, mai apoi, din întreg Bazinul Dornelor au apelat la serviciile firmei de fiecare dată când au avut nevoie.

În spatele acestui brand stau ani importanți de experiență, însă managerul Corneluța Mezdrea a înțeles că aceasta nu este suficientă, motiv pentru care a investit atât în infrastructură, cât și în personal.

Oamenii care fac parte din echipa „La Pentelescu” participă constant la cursuri de perfecționare de renume, iar punctul de lucru al Restaurantului dispune de aparatură de ultimă generație, factori care fac cu adevărat diferența între „La Pentelescu” și alte societăți similare.

„«La Pentelescu» este mai mult decât o afacere pentru că a devenit un țel. Credem cu tărie că produsele tradiționale, așa cum erau ele odinioară în gospodării, pot supraviețui în această invazie a produselor importate. Ținem pasul cu modernismul, însă ne sunt prea puternice rădăcinile ca să nu ținem cont de ele”, a conchis managerul Corneluța Mezdrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.