Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că,  în prezent, Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a. În acest context, directorul CJP aduce la cunoştinţă  pensionarilor suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puţin 30 de zile anterior plecării în staţiune.

 „Pentru această serie a biletelor de tratament  au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava, un număr  total de 72 de bilete de tratament, vizând următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaş,  Nicolina, Olăneşti,  Covasna,Amara, Geoagiu Băi, Moneasa şi Pucioasa”, a declarat Constantin Boliacu.

Listele cu  numărul biletelor de tratament alocate  şi a staţiunilor au fost  afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de internet.  Plecarea în staţiune  se va face  în intervalul 23.04.2021 – 25.04.2021. Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se vor  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic şi  buletinul/ cartea de identitate.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că  ridicarea  tuturor  biletelor aprobate se face  numai de către  titularii acestora, cu actul de identitate în original, la parterul instituţiei, ghiseul 16.

 În cazuri exceptionale  ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procura notarială.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.