Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament aferente seriei a XVI a.

În acest context, Constantin Boliacu, Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava aduce la cunoştinţă pensionarilor suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puţin 30 de zile anterior plecării în staţiune.

„Pentru seria XVI au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr total de 300 bilete de tratament iar din aceste 300 bilete de tratament au fost ocupate la data prezentului comunicat 60, rămânând disponibile un număr de 240 bilete de tratament.Aşadar, persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile”, a transmis Constantin Boliacu.

Biletele de tratament disponibile vizează staţiunile Amara, Techirghiol, 1 Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Mangalia, Nicolina, Lacul Sărat, Ocna Şugatag, Olăneşti, Târgul Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix şi Covasna, iar plecarea în staţiune se face în intervalul 14-18.10.2020.

„În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.
Reamintim că  ridicarea  tuturor  biletelor  aprobate se face  numai de către  titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghișeul 16. În cazuri excepționale ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular,cu  procura notarială”, a mai transmis Constantin Boliacu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.