În noaptea de sâmbătă spre duminică, locuința părintească a cântăreței Laura Lavric, din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi a fost cuprinsă de flăcări.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcțiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuințe învecinate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.
El a precizat că în urma incendiului au ars casa de locuit pe o suprafață de 80 mp, o magazie de lemne pe 20 mp, un depozit de furaje și un adăpost de animale pe câte 30 mp fiecare.

De asemenea, au mai ars circa două tone lemn de foc, patru tone de furaje și bunuri casnice.
„Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, a spus Găleată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit cu șapte autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.