Enel Salut se adresează noilor clienți Enel și oferă prețuri mai mici decât tarifele reglementate de energie electrică aplicabile în a doua jumătate a anului 2020, în timp ce schimbarea furnizorului este ușoară, fără a fi nevoie de modificări în instalația interioară sau schimbarea contorului. Trebuie doar să alegi contractul de energie electrică și / sau gaz Salut care se potrivește cel mai bine nevoilor tale:

  • Enel Simplu Anual Salut: fără abonament, un preț fix pentru energie electrică de 0,248 lei / kWh timp de 12 luni, pentru un cost informativ de 61,94 * lei pe lună.
  • Enel Gaz Simplu Salut: fără abonament, un preț fix pentru gazul natural de 0,070 lei / kWh timp de 12 luni, pentru un cost informativ de 110,57 ** lei pe lună.

Te așteptăm în magazinul Enel din Iulius Mall Suceava, de pe strada Calea Unirii, nr. 22, de luni până vineri, între 09:00 și 19:30, și sâmbăta, între 10:00 și 14:00, pentru a alege una dintre ofertele menționate mai sus.

Campania se desfășoară până pe data de 25 octombrie 2020 și este destinată noilor clienți casnici de pe piața concurențială cu locul/locurile de consum în Suceava, odată cu acceptarea uneia dintre ofertele de furnizare a energiei electrice sau a gazelor naturale Salut menționate mai sus. Clienții noi care semnează un contract în magazinele Enel din Suceava în condițiile menționate în regulament intră în cursă pentru a câștiga unul dintre cele 11 laptopuri, conform regulamentului disponibil pe www.enel.ro

Să devii client Enel este ușor

Contractarea unui serviciu Enel este ușoară. Conform reglementărilor în vigoare, orice client își poate alege liber, în funcție de propriile nevoi, pe baza ofertelor de pe piață, furnizorul de electricitate și/sau gaze naturale, fără niciun cost suplimentar asociat procedurii de schimbare a furnizorului și fără riscul de a fi deconectat de la rețea. Clienții care aleg ofertele Enel pot semna contracte cu ușurință, alegând unul dintre următoarele canale:

  • În magazin – până pe 25 octombrie 2020, noii clienți rezidențiali din Suceava pot primi automat un premiu promoțional dacă semnează contractul pentru oferta Enel Simplu Anual Salut și / sau Enel Gaz Simplu Salut, într-unul dintre magazinele participante. În plus, pot intra în cursă pentru a câștiga unul dintre cele 11 laptopuri MacBook Air 13, prin tragere la sorți. Regulamentul campaniei este disponibil aici.
  • Online – din confortul casei, clienții pot semna contracte urmând câțiva pași simpli; toate detaliile sunt disponibile aici (campania menționată mai sus nu se aplică în acest caz).
  • Prin e-mail la contacteem.ro@enel.com – clienții trebuie să comunice locul de consum, numele  furnizorului actual și cantitățile de electricitate / gaz pentru care trebuie asigurată alimentarea  (campania menționată mai sus nu se aplică în acest caz).
  • Prin telefon la 021.9977 (apel cu tarif normal, campania menționată mai sus nu se aplică în acest caz).

Schimbarea furnizorului de energie este gratuită și nu implică modificări tehnice sau întreruperea alimentării cu energie (electricitate/gaze naturale). În cazul în care primiți informații diferite referitoare la aceste aspecte, este posibil să fi fost victima unei practici înșelătoare sau incorecte, interzise prin lege. Mai multe detalii despre acest proces sunt disponibile aici și aici

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.