După un sezon suprem „Românii au talent”, telespectatorii și-au votat eroii. În urma voturilor, Ana Maria Pantaze a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 120.000 euro, primind titlul de cel mai talentat român. Imediat după aflarea rezultatului, internauții și-au exprimat părerile.

Marea finală le-a adus telespectatorilor momente fascinante. Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și Florin Călinescu au aplaudat talentul autentic, au apreciat și lăudat reprezentațiile tuturor concurenților. În cele din urmă, Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul nouă „Românii au talent”.

Mesaje pe Facebook

 

În cele ce urmează, vă prezentăm câteva mesaje publicate pe Facebook de către cei care au urmărit, vineri seară, finala emisiunii „Românii au talent”:

Bravo! Cineva care chiar merita sa castige marele premiu. Felicitari, Ana!

Ca de obicei nu castiga cel mai bun…

Waw…. nu prea am urmarit in schimb am vazut momentele ei si chiar am empatizat cu ea (ca e croitoreasa). Felicitari

Dacă mulți dintre voi aveați alți preferați, asta nu înseamnă că fata asta nu a meritat. Asa a votat publicul. Pana la urma asta este talent, sa nu ai cursuri de canto, sa ai o alta meserie si sa canti din pasiune! Felicitări!

La o competiţie muzicală n-ar fi avut nicio şansă să iasă pe primul loc.

Fara doar si poate, Ana merita acest premiu. A câștigat pe munca, vocea si talentul ei! Bravo!

Nu a meritat să câștige.

Un suflet curat, o voce fara ore de canto, un dar de la Dumnezeu. Ma bucur din suflet pt ea. Chiar a meritat premiul. Bravo.

Aris a fost cu 1000 de clase peste ea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.