Cătălin Miron a fost validat de conducerea liberalilor suceveni, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

“Am încrederea că echipa PNL de la Rădăuți, avându-l în frunte pe Cătălin Miron, va putea să dinamizeze municipiul în special prin modernizarea infrastructurii și să creeze noi locuri de muncă”, a declarat senatorul Gheorghe Flutur, președintele liberalilor suceveni

Liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că omul de afaceri Cătălin Miron va candida pentru funcţia de primar, asta după ce fost finalizat sondajul realizat în Rădăuţi, precum şi după consultarea membrilor Comitetului Local Executiv al organizaţiei liberale din acest municipiu.

„Am avut o întâlnire cu Organizația Municipală de la Rădăuți, iar astăzi am propus și s-a validat în Comitetul Județean Executiv ca domnul Cătălin Miron să fie candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Rădăuți. Am încrederea că echipa PNL de la Rădăuți, avându-l în frunte pe Cătălin Miron, va putea să dinamizeze municipiul în special prin modernizarea infrastructurii și să creeze noi locuri de muncă”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur a spus că Rădăuţi este un oraş cu un potenţial foarte mare pentru PNL şi că are încredere în Cătălin Miron.
„Îmi exprim speranța că echipa de la Rădăuți, condusă de Cătălin Miron, va câștiga alegerile locale, atât pentru funcția de primar, cât și pentru Consiliul Local și Consiliul Județean”, a declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a adăugat că în perioada următoare va propune ca după modelul organizațiilor din Suceava și Vatra Dornei, și filiala PNL Rădăuți să aibă președinte unic, respectiv Cătălin Miron.

Odată cu validarea candidaturii lui Cătălin Miron, PNL și-a desemnat candidații pentru funcțiile de primar din toate cele 114 de localități ale județului, după ce la finalul săptămânii trecute a avut loc lansarea oficială a candidaților din celelalte 113 localități sucevene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.