Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, susține că în orașul Rădăuți s-a format o întreagă grupare care „devalizează bugetul local”.

Echipa PNL cu care dorește Cătălin Miron să câștige Primăria Rădăuți

Acesta consideră că dacă la conducerea primăriei va ajunge un pesedist, acesta va „condamna municipiul la mizerie pentru încă patru ani”.

„Cooperativa prin care se sifonează banul public în Rădăuţi trebuie să dispară cât mai rapid. Clasa politică din Rădăuţi s-a format, în mare parte, în jurul intereselor de grup”, a declarat Miron.

Acesta este de părere că acest grup s-a dezvoltat rapid şi pe principii aproape semimafiote, unde fiecare este legat de fiecare.

„Cu ce sunt legaţi atât de strâns? Cu afaceri din care se fură bani publici, cu sisteme de relații în eludarea legii. De aceea Rădăuţiul a rămas împietrit şi nu se poate dezvolta”, a menționat candidatul PNL.

Cătălin Miron a criticat modul în care pesediștii se țin „cu dinții” de funcțiile pe care le au și faptul că aceștia sunt „însetați de putere”.

„Vedem acum un candidat ALDE pesedist până în măduva oaselor şi profitor al unui sistem politic care l-a promovat director economic la Spitalul Județean. Vedem apoi un uperist, băiat de sistem, fost uneperist al generalului Oprea transformat în pesedist pentru a-și pune mămica director la cel mai renumit liceu din oraş. Iar acestea sunt doar chestiunile vizibile. Despre candidatul oficial al PSD pentru Primăria Rădăuţi ce să mai vorbim? El este la butoane, cum singur afirmă, şi face ce vrea, cum vrea şi unde vrea pentru că nimeni nu îndrăznește să-i spună nimic. Şi ştiţi de ce? Pentru că-i are pe mulţi la mână”, a spus Cătălin Miron.

Consecințele acestei grupări sunt devastatoare pentru municipiul Rădăuți. Miron consideră că oricine poate vedea lipsa locurilor de muncă și a unor investiții, lipsa programelor de dezvoltare, străzi şi trotuare distruse, iar lista poate continua cu foarte multe exemple.

„Eu nu mai vreau o astfel de normalitate. Dar mai cred că şi ei au o şansă extraordinară, aceea de a pleca şi a lăsa oraşul să fie administrat corespunzător. Dacă vor câştiga alegerile socialiștii, nu contează care din cei trei, Rădăuţiul va fi doar o pradă pentru ei”, a mai spus Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor nu crede că vreo instituție a statului de drept, inclusiv DNA, ar putea destructura această cooperativă.

„Singurii care putem să-i dăm jos şi să-i trimitem acasă suntem noi, rădăuţenii”, a încheiat Cătălin Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.