Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți consideră că promisiunile contracandidaților săi din această campanie electorală sunt doar farse pentru amuzamentul celor din Rădăuți.

Catalin Miron, candidatul PNL la Primăria Rădăuți

„Faptul că se intenţionează construirea unui Aquapark în curtea SC Servicii Comunale SA, de către candidatul oficial al Partidului Social Democrat este doar o farsă pentru amuzamentul rădăuţenilor. Nimeni nu crede în această gogoaşă uriaşă, dar cine crede că am scăpat de toate aberaţiile rezultate direct dintr-o disperare reală de pierdere iminentă a alegerilor se înşală amarnic”, a declarat Cătălin Miron.

Acesta a vorbit și despre un subiect mai vechi pe care unii l-au abordat din nou în această campanie, și anume fotbalul.

„Acelaşi candidat oficial al PSD vrea performanţă sportivă în fotbal, dar de această dată după posibilităţi. Astfel, după ce a salutat desfiinţarea echipei de fotbal a promis că va face, împreună cu oamenii din jurul său, o echipă performantă de fotbal, dar în Liga a IV-a. Asta da viziune de conducător”, a adăugat Miron.

Candidatul PNL consideră că această viziune de conducere a municipiului Rădăuți este una foarte păguboasă, iar efectele ei se pot vedea prin modul în care se lucrează în oraș.

„Faptul că astăzi se asfaltează cu roaba şi cu lopata nu mai este o noutate pentru nimeni. Că oraşul stagnează de 20 de ani este un lucru cât se poate de firesc pentru unii. Aproape toate resursele care trebuiau să dezvolte oraşul nostru au încăput pe mâinile pricepute ale domniei sale, ale candidatului oficial al PSD, exact cum le afişa pe bannere în precampania electorală”, a menționat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru Primăria Rădăuți consideră că PSD a reușit să construiască o reţea cu care stăpâneşte oraşul.

„Nu există scară de bloc în care acest candidat să nu aibă oameni din sistemul său. Faptul că îşi doreşte să ajungă primar nu poate fi decât un titlu onorific, pentru că, în fapt, dumnealui este primarul. Domnia sa spune cine şi ce primeşte doar în funcţie de propriile criterii. Acest PSD, astăzi nereformat, cu cei trei candidaţi la primărie, este pe cale să sufoce orice şansă de dezvoltare reală a oraşului nostru”, a concluzionat Cătălin Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.