Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, consideră că actualele spații de joacă pentru copii sunt cea mai mare ofensă pe care locuitorii acestui oraș o suportă.

catalin miron „Avem nevoie de lucruri extrem de simple, dar făcute cu simț de răspundere. Avem nevoie de locuri de joacă pentru copiii noştri, la fel cum avem nevoie şi de terenuri de sport. Avem nevoie de locuri de joacă moderne şi sigure. Ceea ce se întâmplă astăzi în Rădăuţi este strigător la cer. O bătaie de joc generalizată la adresa familiilor cu copii. Locuri de joacă făcute între buncăre de gunoaie, într-o mizerie de nedescris. Acele scrâncioburi distruse şi acele tobogane vechi pun în pericol integritatea fizică a copiilor noştri. Din păcate, aceste realități nu reprezintă vreo  prioritate pentru autoritățile locale de astăzi din Rădăuți. Această realitate se va schimba radical după 5 iunie”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul afirmă că a realizat deja planuri concrete și propune ca în fiecare cartier să fie amenajate câte două-trei locuri de joacă pentru copii și câte un teren de sport.

„Acolo unde Primăria nu dispune de terenul necesar pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii şi pentru terenurile de sport, se vor  achiziționa suprafețele necesare prin licitație de oferte publice. Cred că Rădăuțiul are nevoie de proiecte de acest fel, proiecte care vor fi generalizate şi în alte domenii, iar aici mă gândesc la construcția de locuințe de tip familial, proiecte de infrastructură, dar şi care să permită dezvoltarea mediului de afaceri”, a concluzionat Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.