Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, a lansat o somație publică pentru acei politicieni care au părăsit Partidul Social Democrat, și care, între timp, și-au găsit aspirația într-o altă doctrină.

Acesta consideră că actualii și foștii membri din PSD, inclusiv familiile acestora, care beneficiază de diferite avantaje datorită statutului pe care îl au, să renunțe la toate privilegiile.

Mesajul îi vizează în special pe cei doi contracandidați la funcția de primar.

„Domnule Boliacu, aţi ajuns director economic la Spitalul Judeţean Suceava cu sprijin politic din partea Partidului Social Democrat şi nu datorită experienţei profesionale. Ține de firescul lucrurilor să vă daţi demisia din această funcţie dobândită politic. Vreau să vă felicit pentru noua doctrină politică descoperită de circa o lună de zile şi sper că lepădarea de PSD nu este una conjuncturală şi nici formală, ci principială”, a menționat Miron.

Cătălin Miron a amintit și de avantajele pe care Traian Andronachi și le-a creat în urma colaborării cu PSD, și care, între timp, a părăsit formațiunea politică.

„Domnule Andronachi, ştiu că sunteţi astăzi un politician resetat, că aţi descoperit acum adevărata «cale politică» şi că toată activitatea anterioară din PSD, UNPR, iar apoi iarăşi PSD aţi făcut-o dintr-o rătăcire spirituală şi doctrinară profundă. Știu că, tot întâmplător, mama dumneavoastră a fost numită director la Colegiul «Eudoxiu Hurmuzachi» de către PSD drept recompensă politică pentru buna purtare în respectarea regulilor traseismului politic. Cred că nu vreţi să fiţi considerat doar un oportunist politic şi o veţi ruga pe mama dumneavoastră să-şi dea demisia. Nu cred că nu va face acest lucru, şi astfel veţi risipi aproape toate suspiciunile că sunteţi doar alt candidat PSD”, a conchis Miron.

Drept urmare, Miron, le-a adresat celor doi candidați o somație: „cei care s-au lepădat de PSD, să se lepede rapid şi de avantajele politice reieşite din apartenenţa la PSD”.

Din punctul de vedere al candidatului, rădăuţenii trăiesc şi frica de a nu deveni ţintele răzbunării politice.

„Nu este o vorbă goală, este o realitate care se înregistrează de foarte mult timp în Rădăuţi. Sunt hotărât să schimb această realitate. Rădăuţiul trebuie să fie viu şi trebuie modernizat, iar împreună vom face acest lucru. Cei care vă ameninţă din poziţiile pe care vremelnic le ocupă nu sunt deloc puternici cum vor să pară şi de aceea le cer rădăuţenilor să nu-i mai lase să semene frica, ura şi dezbinarea. Este lupta noastră pentru viitorul oraşului nostru”, a concluzionat Cătălin Miron.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.