Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, a afirmat că vrea să facă echipă cu tinerii din Rădăuţi și că se simte vinovat că populația activă cu potențial intelectual, a părăsit această zonă a țării. Luând legătura cu mai mulți tineri, Cătălin Miron a descoperit unul dintre motivele din cauza cărora aceștia aleg să plece în alte țări. Este vorba despre inutilitatea socială cu care se confruntă.

Cătălin Miron este de părere că în ultimii 10 sau chiar 20 de ani nu s-a făcut nimic pentru crearea unui viitor mai bun pentru noile generații și că sistemul funcționează de 25 de ani, doar în favoarea grupurilor aflate la guvernare. Nimeni nu s-a gândit că tinerii au nevoie de locuri de muncă, neglijând astfel speranțele, necazurile și nevoile acestora. În acest sens, Cătălin Miron încearcă să elimine discrepanțele printr-un proiect ambițios care are drept scop implicarea tinerilor în dezvoltarea orașului.

Acest proiect aduce în prim plan construirea unui „complex sportiv care să cuprindă un nou stadion de minim cinci mii de locuri, o sală de sport polivalentă, un bazin de înot, terenuri de sport multifuncționale.

”Ei, cei care au condus oraşul, spun că acest lucru nu este posibil. Da, într-adevăr, ei nu pot, pentru că hoţii nu ştiu să construiască. Hoţii ştiu doar să fure. Ei, în 25 de ani, au <reuşit> doar să dea cu var Casa de Cultură. Dar o mână de oameni au construit în Rădăuţi 1.500 de apartamente. Eu vreau să fac echipă cu aceşti tineri. Nu vreau să fac echipă cu văruitorii Casei de Cultură. Nu vreau să fac echipă cu cei care-i alungă pe tineri din oraş. Neputinţa lor a distrus oraşul, dar cu toate acestea ei mai vor  Cooperativa politică funcţională, care să poată fi folosită doar în interes propriu”, a mai subliniat Cătălin Miron.

În încheiere, Cătălin Miron, s-a arătat deranjat de faptul că cei care au stăpânit acest oraș, nu i-au mai luat în calcul și pe tineri, doar din cauză că aceștia nu prea obișnuiesc să meargă la vot, astfel reușind să creeze un sistem, care funcționează de 25 de ani, doar în favoarea lor.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.