Candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, consideră că viața copiilor din Rădăuți este amenințată zilnic din cauza incompetenței autorităților locale.

catalin miron

Candidatul a declarat că a vorbit cu părinţii aflaţi cu copiii într-un loc de joacă situat în curtea interioară a Bisericii „Sf. Ilie”.

„Locul respectiv nu poate fi niciodată cu adevărat un loc unde să poţi să-ţi trimiţi copilul să se joace. Acel loc este un pericol public pentru orice copil. Sunt şi eu tatăl unei fetiţe şi nu aş accepta niciodată ca viaţa copilului meu să fie pusă în pericol. Dar, cu toate acestea, cei care conduc destinul acestui municipiu pun viaţa copiilor noştri în pericol, ne pun în pericol viaţa noastră în fiecare zi”, a susținut Miron.

 Candidatul PNL a subliniat faptul că autorităților locale a ajuns să nu le mai pese nici de copiii cetățenilor din Rădăuți, nici de locuitorii de aici şi asta pentru că se raportează doar la interesul lor. Totodată, acesta este curios cine va fi tras la răspundere pentru această nepăsare a conducerii prezentei administrații publice locale, în cazul unui eveniment tragic soldat cu rănirea sau, în cel mai grav caz, cu moartea unui copil.

„Dacă un copil aflat la locul de joacă din curtea bisericii păţeşte ceva, Doamne fereşte, câţi dintre noi, rădăuţenii, suntem vinovaţi? Suntem vinovaţi prin indiferenţa noastră faţă de cei care ne conduc şi nu fac nimic, nici măcar un banal loc de joacă”, a conchis Miron.

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți a subliniat că e timpul să fie reinstaurată normalitatea în Rădăuți, ceea ce înseamnă şi siguranţă pentru părinţi şi copiii acestora.

„Vreau normalitate. Vreau cinste. Vreau  ordine. Vreau siguranţă. Vreau să fim respectaţi în casa noastră, pe strada noastră, în oraşul nostru. Vreau să fiu primarul municipiului Rădăuţi pentru ca şi copiii noştri să aibă dreptul la bucuriile copilăriei, pentru ca generaţia tânără să aibă locuri de muncă, locuri de muncă bine plătite, iar părinţii şi bunicii noştri să nu mai fie marginalizaţi de cei care astăzi doar întâmplător ne conduc”, a concluzionat Cătălin Miron.

One Response

 1. Mariiia

  Dmnule Miron,

  Va asigur ca locul de joaca pentru copii, care il denigrati este cel mai curat si sigur loc din Radauti. Dvs. ce ati facut pentru Radauti? Va spun eu: NIMIC
  De ce nu faceti un loc de joaca pentru copii mai bun si sigur? doar aveti posibilitati materiale. Geme Radautiul de mizerie si nepasare.
  Nu se castiga nimic in viata prin denigrare si violenta. Ati fost unicul candidat la primaria orasului Radauti care ati facut cea mai murdara camoanie electorala. De aceea ati pierdut totul. Invatati sa fiti normal, cinstit, ordonat si echilibrat si o sa castigati tot ce doriti, fara sa loviti in nimeni.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.