Cătălin Moroșanu a vorbit despre situația dezastruoasă de la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde peste 100 de cadre medicale și personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19.

Luptatorul consideră că medicii sunt principalii vinovați deoarece au tratat pacienți infectati cu COVID-19 la cabinetele lor particulare.

„Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați!

Colac peste pupază, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă!

Au dat bir cu fugiții și au lăsat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical.

Suceava trebuie închisă! Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Vă spun eu: NIMENI! Băieții din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste gramadă! Cazurile sunt mult mai multe decat spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima dată Bucureștiul! Stați în casă, dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpară teste pentru toată populația, riscăm să murim pe capete! O să revin cu noi informații”, a scris Catălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

 

Se pare că afirmațiile acestea sunt susținute de câțiva internauți care întaresc spusele sportivului.

Petronela Luca: În sfârșit, cineva vorbește realitatea! Spital județean Suceava este de pe 4 martie 2020 în carantină. Cine cunoaște spitalul știe foarte bine că este sub cheie și nu se poate întra decât cu avizul medicului. În ultimele 3 săptămâni a fost interzis accesul vizitatorilor.

 

Alin Afronie:  Cadrele medicale, până acum, de ce nu au mârâit nimic? Le-au convenit că luau bani și de la stat și de la privat iar materialele erau furate din magaziile spitalelor și vândute. Lăsați-mă și cu cadrele voastre că acum și-au băgat concediu ca să fugă. Lumea de acolo moare de foame și de alte boli și eventual de virus că sunt amestecați cu cei contaminați. Eu știu că suntem într-o țară liberă, unde dacă ceva nu merge poți semnala, nu sta mut că de, așa e românul, ține de funcție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.