Deputatul Pro România de Suceava, Ioan Cătălin Nechifor este indignat de faptul că  trecut o săptămână de când grupul Lactalis a anunțat că închide fabricile de procesare a laptelui de la Vatra Dornei și Floreni, iar autoritățile abilitate nu au luat nicio măsură. Dealtfel, deputatul sucevean a subliniat că este nedepret că o companie cu capital străin a ajuns să hotărască soarta fermierilor din zona de munte, iar cei care ar fi putut schimba ceva nu au făcut nimic.

„Deja s-a pierdut timp prețios, vizitele promise cu mari ștabi de la ministerele din București nu au mai avut loc, în timp ce compania franceză tace mâlc în continuare și cu privire la cei aproape 200 de angajați care rămân pe drumuri, dar și cu privire la ce se va întâmpla cu fermierii din bazinul Dornelor.

Câtă ironie a sorții să ajungă Manzonetto (CEO Lactalis România) să dirijeze laptele de vacă din Bucovina de munte.

Începe să devină din ce în ce mai clar că avem în fața noastră un eșec lamentabil al celor care ne conduc și care se băteau cu caramida în piept de grija și de dorul Bucovinei.

Este pentru a doua oară în decurs de câteva luni când am fi avut nevoie de ajutorul lor. Ghinion!”, a explicat deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.