Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Cătălin Nechifor, a declarat că pentru alegerile din 6 decembrie PRO România nu vine cu promisiuni electorale, ci cu propuneri concrete care să răspundă nevoilor populației.
„Trăim cu toții momente foarte dificile și momente pe care nu ne așteptam că le vom traversa. Este foarte mult necunoscut, este foarte multă încertitudine, sunt foarte multe greutăți, nu doar în plan sanitar ci și în plan economic și social. 
Pro România vine cu măsuri importante pentru această perioadă de ieșire din criză pentru că dacă nu ne gândim astăzi pentru mâine, dacă așteptăm să vină anul viitor, să treacă 2 ani, va fi prea târziu.
Atunci sunt trei piloni importanți pe care Pro România vrea să îi explice astfel încât, cu toții să înțelegem ce este important: 
Educația
Locurile de muncă
Sănătatea
Sunt toate la fel de importante și trebuie tratate toate integral, ca un tot unitar.
Despre Educație, proiectul Pro România presupune ca educația, școala, să fie făcută așa cum o făceam în trecut. Nu online. Nu hibrid. Sunt foarte mulți copii care nu au resurse, sunt foarte mulți copii care nu au internet, care nu au tabletă, care nu au telefon, care nu au nici măcar curent electric și atunci facem lucrurile de-a îndărătul. 
Creăm o generație fără șanse la viitor, fără șanse la dezvoltare, o generație care va fi de sacrificiu, o generație care va fi compromisă, iar Pro România cere imperativ redeschiderea școlilor. Dar nu oricum, ci cu măsuri foarte clare: testarea obligatorie și săptămânală pentru cei care sunt personal didactic: pentru profesori, pentru educatori, pentru personal auxiliar, astfel încât, școala să fie sigură pentru copii.
Mai cerem în egală măsură, rapid, de îndată, Guvernului, Parlamentului, celor care sunt responsabili, să aloce fonduri astfel încât, toți copiii, să aibă și tabletă, dar și acces la internet gratuit, oriunde în țara românească.
Acesta este planul Pro România pentru Educație și credem că o generație, așa cum vrea să o facă PNL- ul și PSD-ul astăzi, nu putem să o acceptăm! Trebuie ca România să aibă o șansă în viitor la dezvoltare și asta o facidoar cu oameni educați!”
Publicat de SC SVL MEDIA PRODUCTIONS SRL Suceava, la comanda Partidului Pro România Filiala Suceava. CUI MFC 11200008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.