Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat, într-un interviu acordat SuceavaLIVE, că până pe data de 18 august 2020, termen limită de depunere a candidaturilor,  va anunța cine va candida din partea formațiunii politice pe care o conduce la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Acesta a subliniat că este exclus ca Pro România să aibă doar listă de consilieri județeni, iar dacă nu va găsi un candidat până la termenul limită, va intra el în bătălia politică din septembrie.

Cătălin Nechifor a subliniat că sucevenii s-au săturat să tot vadă pe listele electorale aceleași nume vechi ale foștilor bugetari.

„Gheorghe Flutur este fost șef de ocol, fost director al Direcției Silvice, fost senator, fost ministru, fost președinde de Consiliu Județean, adică bugetar. Mirela Adomnicăi a fost avocat sau jurist la Cooperativa Meșteșugărească, deputat, director la Șomaj, la Pensii, la Muncă, fost prefect și acum vrea președinte de Consiliu Județean. Dan Nichiforel a fost comunist și omul care a falimentat Rulmentul. Și atunci mai vine și Cătălin Nechifor, fost europarlamentar, deputat, președinte de CJ. Avantajul meu este că nu am fost bugetar tot timpul ci am lucrat și în Publicitate, în două companii multinaționale”, a precizat deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta a adăugat că oamenii politici  cu state vechi ar trebui să promoveze o altfel de politică, în așa fel încât să se axeze mai mult pe tineri, pe profesioniști și pe cei care au forță.

„Flutur în al doilea mandat la CJ nu a făcut nimic, iar eu dacă voi candida, credeți că voi mai putea face un aeroport, un Transrarău, o Cetate de Scaun, aceste lucruri sunt deja făcute”, a punctat Nechifor.

În ceea ce privește targetul spre care țintește Pro România la alegerile locale din acest an, acesta este de peste 10%, unul „curajos”, după cum a precizat Ioan Cătălin Nechifor.

„Mergând pe scorul politic de la europene – 7%, la prezidențiale – 10% este evident că ne dorim un scor peste 10%”, a subliniat Nechifor

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.