Deputatul Cătălin Nechifor, președintele organizației județene Suceava Pro România,  îl acuza pe senatorul PSD Ioan Stan de lașitate, în contextul în care cel din urmă a semnat scrisoarea puciștilor din PSD prin care se cerea demisia sau demiterea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit lui Nechifor, senatorul sucevean îl certa pe președintele Klaus Iohannis pentru că acesta a amânat numirea a doi miniștri, deși nu este în măsură să facă asta.

„Mă întreb în ce măsură scrisorica domnului Stan din 17 august, din solidaritate cu puciștii din PSD, acea scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și al Camerei Deputaților, nu avea în vedere blocarea bunei guvernări? Oare domnul Stan, numit de domnul Dragnea, domnul Stan dorindu-i capul domnului Dragnea, nu lovea la rădăcina guvernării PSD-ALDE?”, a întrebat Nechifor.

Parlamentarul sucevean a afirmat că, deși senatorul PSD Ioan Stan nega în urmă cu două luni faptul că a semnat pe acel tabel pentru demiterea din funcția de președinte al PSD și președinte al Camerei Deputaților a lui Liviu Dragnea, spusele sale s-au adeverit.

„Domnul Stan a negat categoric și a spus că sunt invenții ale Pro România și ale mele. Iată că nu sunt invenții, sunt documente, deja documente istorice. Cred că este cea mai consistentă scrisoare a PSD, sunt peste 20 de semnatari”, a declarat Cătălin Ioan Nechifor.

El a arătat că la locul 18 este Stan Ioan și semnătura olografă.

„Domnul Stan, era bine dacă erați viteaz până la capăt! Din păcate, lașitatea și neputința sunt caracteristici pe care PSD le are acum la nivel de leadership. În afară de Gabriela Firea și Paul Stănescu, toți cei 28 de puciști au fugit care-ncotro, nu și-au asumat”, a spus Nechifor.

Deputatul menționat că a făcut aceste precizări doar pentru că dorește să se înțeleagă că atunci când vorbește în spațiul public o face în cunoștință de cauză, în baza unor documente, pe chestiuni concrete.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.