Deputatul Pro România Ioan Cătălin Nechifor ironizează atacurile ce au loc între PSD și PNL. Acesta susține ca joaca ar trebui să înceteze, iar cei doi lideri ar trebui să se ocupe de administrație.

„La Suceava, în ultima perioadă, există o bătălie destul de sterilă între PSD și PNL, între doi oameni care, ajunși la o anumită vârstă, văd că încep să se joace foarte mult de-a copiii. Am văzut recent, ca-n timpul copilăriei noastre, cum se spunea: „cine nu-i gata, îl iau cu lopata”, iar reacția PSD-ului a venit simplă și foarte pragmatică cu „cucu bau”!”, a spus Nechifor.

Acesta susține că cei din fruntea județului, atât de la PSD, cât și de la PNL, nu fac nimic pentru Suceava

„Deci, suntem într-un joc periculos, într-un joc de copii mici, în condițile în care cei care guvernează astăzi, la Suceava nu fac nimic, nici PSD, nici PNL, din nefericire. Faptul că astăzi suntem la Suceava, cu Victor Ponta și cu Daniel Constantin, ține de lucrurile pe care am reușit să le facem împreună”, a declarat Nechifor.

De asemenea, prezent la Suceava, liderul partidului Pro România, Victor Ponta a vorbit despre vizita ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la centura ocolitoare a municipiului Suceava.

„Subiectul centurii pare că nu se mai termină. Am înțeles că a fost domnul Cuc, cel care este dat afară și pus din nou. Despre el cred că nu poate să rezolve nimic”, a precizat Victor Ponta.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.