Președintele Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

10% cu Mircea Diaconu e un scor bun. Îi mulțumesc că a acceptat această bătălie, a demonstrat că a fost un candidat valabil, un candidat care a coborât printre oameni și le mulțumesc celor care au pus ștampila pe Mircea Diaconu. Începem să creștem și asta e foarte important”, a transmis Ioan Cătălin Nechifor.

De asemenea, acesta a declarat că a sperat la o finală între Mircea Diaconu și Klaus Iohannis, iar bătălia din turul doi dintre actualul președinte și Viorica Dăncilă nu promite nimic spectaculos.

S-ar putea să avem o surpriză foarte mare în turul doi, în sensul că prezența va fi foarte mică, și atunci va fi ales un președinte cu câteva milioane de voturi în loc să avem prezența foarte mare, să avem dezbatere, să avem proiecte, să avem încărcare civică”, a conchis Ioan Cătălin Nechifor.

Potrivit rezultatelor Exit-Poll la alegerile prezidenţiale 2019 realizate de Sociopol, Klaus Iohannis a obținut 42% din voturi, Viorica Dăncilă 18%, Dan Barna 16%, Mircea Diaconu 10% , iar Theodor Paleologu 5%.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.