Președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că se așteaptă la o prezență importantă la vot la alegerile locale.

„După ploaia de ieri, astăzi se pare că va fi o vreme mai bună, iar asta înseamnă că ne așteptăm la o prezență importantă la vot. Alegem primarii, consilierii locali, județenei, președintele de Consiliu Județean. Sunt cele mai importante alegeri,pentru că alegem oamenii care sunt aproape de noi”, a transmis Cătălin Nechifor.

Acesta a mai declarat că se bucură că Pro România a reușit să ofere o alternativă credibilă, o alternativă care poate aduce schimbarea în Suceava

„Mă bucur foarte mult că am reușit să oferim o alternativă credibilă, o alternativă care poate să schimbe ceva în Suceava. Am și o tristețe în egală măsură, pentru faptul că s-a terminat campania electorală, nu mai sunt promisiuni, nu mai sunt șantiere fanteziste, nu mai sunt proiecte grandioase, dar mă bucur foarte mult că am avut lângă mine oameni care au reușit să arate că se poate face o altfel de politică”, a mai transmis Președintele Pro România Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.