Deputatul PRO România de Suceava Cătălin Nechifor a afirmat că la Congresul extraordinar al PSD partidul nu va realiza o schimbare profundă, iar acesta va fi în continuare ciuma roșie, partidul comuniștilor și din păcate și al baronilor.

„E clar că motorizările diesel vor dispărea în următorii ani, pe măsura apariției noilor soluții eco friendly, hibride sau full electrice. Ăsta este trendul global, iar motivele schimbării nu țin exclusiv de mediu”, a arătat Nechifor care a făcut o paralelă cu viața politică.

Mai mult Nechifor crede că PSD se încăpățânează să rămână conservator deși avea nevoie de o schimbare profundă de concept politic.

„PSD se încăpățânează să rămână conservator, avea nevoie de o schimbare profunda de concept politic, dar preferă un face lift, un make up cu un fard mai in culoarea pielii și un ruj de un rosu mai puțin aprins doar pe acolo unde se vede.

N-au înțeles mesajul schimbării, așa cum Winds of change al lui Scorpions din anii 90 a dat tonul transformărilor din estul Europei”, a mai precizat liderul PRO România.

În final Nechifor a spus că indiferent de cine va fi ales în funcția de președinte la congresul de mâine, al  PSD, fără o reformă viabilă va fi tributar vechilor baroni și a apucăturilor acestora.

„Chiar dacă vor ajunge în anumite funcții și oameni care nu au fost în prim plan până acum, aceste etichete vor rămâne în continuare, asta în condițiile în care generațiile actuale nu au mai prins programul de două ore la televizorul alb-negru, coada pentru sticla de lapte la alimentara din colț și nu cunosc mai nimic despre epoca de aur”, a declarat Nechifor.

Liderul sucevean crede că PSD avea nevoie de o schimbare radicală.

„Să mergi în continuare tot diesel, din nou și din nou și din nou, asta înseamnă consecvență. Sau altceva?”, a întrebat retoric Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.