Liderul Pro România Suceava, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, consideră că Ștefan Mandachi trebuie să rămână în afara politicului, iar după discursul președintului PSD, Liviu Dragnea, de la Dâmbovița, i-ar fi crăpat obrazul de rușine atunci când s-ar fi întâlnit cu cetățenii României.

„Pe subiectul #șîeu am avut o atitudine mai rezervată, considerând că ceea ce a făcut Ștefan Mandachi trebuie să rămână în afara politicului.
Dar când l-am văzut azi pe Dragnea, în discursul pe care îl puteți urmări mai jos, n-am putut decât să îmi dau seama, pentru a câta oară, ce bine am făcut plecând din PSD-ul confiscat de așa specimene.
Mă întreb acum ce mai spun cei care îmi reproșau anul trecut plecarea cu Victor Ponta la Pro România și care îmi ziceau că trebuia să fi rămas să mă lupt din interior.
Mi-ar fi crăpat obrazul de rușine și mai bine mă fac șobolan, securist, circar dacă e nevoie, decât să fi fost astăzi coleg de partid cu unu ca el”, a comentat deputatul PRO România, Cătălin Nechifor.

Pe subiectul #șîeu am avut o atitudine mai rezervată, considerând că ceea ce a făcut Ștefan Mandachi trebuie să rămână în afara politicului.Dar când l-am văzut azi pe Dragnea, în discursul pe care îl puteți urmări mai jos, n-am putut decât să îmi dau seama, pentru a câta oară, ce bine am făcut plecând din PSD-ul confiscat de așa specimene.Mă întreb acum ce mai spun cei care îmi reproșau anul trecut plecarea cu Victor Ponta la Pro România și care îmi ziceau că trebuia să fi rămas să mă lupt din interior.Mi-ar fi crăpat obrazul de rușine și mai bine mă fac șobolan, securist, circar dacă e nevoie, decât să fi fost astăzi coleg de partid cu unu ca el.Felicitări Ștefan Mandachi! Le-ai dat #șîlor #șînouă #șîtuturor o lecție despre asumare. Sper să îți continui proiectul apolitic, așa îl înțeleg eu cel puțin, sper să te lase în pace să îți vezi de viata și afacerea ta. Eu sunt aici.

Publicată de Nechifor Catalin Ioan pe Vineri, 15 martie 2019

La final Nechifor la îndemnat pe Mandachi să își continue proiectul și să stea departe de zona politică.

„Felicitări Ștefan Mandachi! Le-ai dat #șîlor #șînouă #șîtuturor o lecție despre asumare. Sper să îți continui proiectul apolitic, așa îl înțeleg eu cel puțin, sper să te lase în pace să îți vezi de viata și afacerea ta. Eu sunt aici”, a mai spus liderul Pro România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.