Președintele Pro România Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de Victor Ponta, că și-ar dori ca spitalul de la Fălticeni să fie finalizat, să nu rămână la stadiul de clădire care stă nefolosită.

„Nu venim în fața voastră cu promisiuni de campanie, ci cu lucruri pe care le-am construit. Am fost împreună cu Victor Ponta la Fălticeni, unde am văzut că, din nefericire, Spitalul de acolo nu funcționează. Mi-aș fi dorit să îl văd finalizat și deschis, cu oameni, cu medici, cu asistente medicale, însă, din nefericire este doar o clădire care stă nefolosită.

Din ceea ce știu eu, de la Ministerul Sănătății, pe acel masterplan întocmit pentru o variantă mai bună a sănătății din România, Spitalul din Fălticeni nu se deschide, pentru un motiv cinic: vor să închidă alte spitale, vor să reducă paturi”, a declarat Cătălin Nechifor.

Liderul sucevean al Pro România consideră că PSD-ul lui Liviu Dragnea, prin faptul că închide spitale, închide și șansa la viață pentru români.

„E o rușine, în condițiile în care doar Spitalul Județean Suceava, după ce eu, împreună cu Victor Ponta am renovat UPU, oferă condiții pentru ceea ce înseamnă zona medicală și e păcat pentru că își bat joc de noi. PSD-ul lui Victor Ponta e cel care a redeschis spitale și, din păcate, PSD-ul lui Dragnea le închide. De asemenea ei închid și șansa la viață pentru români”, a mai declarat Cătălin Nechifor.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a spus că a asigurat finanțarea pentru Spitalul Municipal Fălticeni și că toate facturile care i-au fost aduse au fost plătite, dar nu înțelege de ce după încheierea mandatului său de prim-ministru al României nu s-au achitat aceste plăți.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.