Titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, îl primeşte preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a demonstrat, după un an şi două luni de mandat, că administraţia judeţeană poate gestiona orice situaţie, poate atrage investiţii noi, poate gândi proiecte de amploare care să ridice standardul judeţului, poate organiza evenimente rafinate şi pe gustul publicului şi […]

Titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, îl primeşte preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a demonstrat, după un an şi două luni de mandat, că administraţia judeţeană poate gestiona orice situaţie, poate atrage investiţii noi, poate gândi proiecte de amploare care să ridice standardul judeţului, poate organiza evenimente rafinate şi pe gustul publicului şi poate lucra în echipă, fără a privilegia anumite companii sau personaje, fie ele politice, sau din mediul de afaceri.

Cu o experienţă notabilă în atragerea de fonduri europene, cu ani de muncă în Consiliul Judeţean, cu experienţa Parlamentului European, acesta ocupând un loc de europarlamentar, iar mai apoi devenind deputat de Fălticeni, deci şi cu experienţa Parlamentului României, Cătălin Nechifor, un tânăr promiţător al judeţului Suceava, câştigă în anul 2012 funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Într-o luptă acerbă cu o administraţie înrădăcinată la mai toate conductele din Nord, Nechifor face dovada că prin modestie, răbdare şi experienţă politică, astfel de „găşti” pot fi destructurate.

După mai bine de un an de când Nechifor conduce Consiliul Judeţean Suceava, mai multe realizări au fost bifate în agenda preşedintelui, printre care amintim investiţiile în Spitalul Judeţean, finanţarea inelului de ocolire a municipiului Suceava, demararea proiectului Safari Park, identificarea potenţialilor investitori străini, relaţia fiind menţinută prin delegaţii în străinătate. Reamintim faptul că un grup de şase ambasadori din Orientul Mijlociu au fost prezenţi în acelaşi timp în judeţul Suceava, alături de Cătălin Nechifor, pentru a găsi posibilităţi de colaborare economică între aceste state şi agenţii economici din judeţul Suceava. O parte dintre aceşti ambasadori au revenit la Suceava, fapt ce denotă că acţiunea marca Nechifor a fost un succes.

Pe plan politic, preşedintele Partidului Social Democrat Suceava, Cătălin Nechifor, dă dovadă de un management nou pentru acest partid, cu intenţia clară de a revigora membrii partidul, mambrii care au fost învăţaţi într-un anumit fel preţ de mai bine de zece ani.

Pentru toate aceste lucruri, SUCEAVAL!VE îi acordă titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, celui care a demostrat că nimeni nu este veşnic, indiferent de „zeul” care-l protejează.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.