Laura Cătălina Culipei, consilier județean și liderul Organizației Județene a Femeilor Liberale, fost candidat la Senat, a DEMISIONAT vineri, 19 noiembrie, din toate funcțiile deținute în cadrul partidului.

Decizia sa a surprins mai ales pentru că, Laura Cătălina Culipei a fost întotdeauna un om pe care partidul s-a putut baza din mai multe puncte de vedere, a știut să facă echipă și a ales întotdeauna să își ocupe fiecare loc cu discreție. 

Astăzi, Laura Cătălina Culipei aduce în discuție faptul că PNL minte electoratul, lucru pe care ea nu dorește să îl împărtășească.

„A venit momentul în care  îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.
Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările…
Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.
Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, a scris Culipei pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.