Laura Cătălina Culipei consilier județean PNL a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei din cadrul PNL Suceava. Conferinţa de alegeri a avut loc la Conacul Domnesc din Şcheia, în prezenţa a aproximativ 110 de femei liberale.

După discursurile politice susținute de preşedintele la nivel naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale, Cristina Trăilă, vicepreşedintele regional al PNL, deputatul sucevean Ioan Balan, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, deputaţii Angelica Fădor, Tudorița Lungu și Dumitru Mihalescul, vicepreședintele CJ Viorel Seredenciuc, consilierul local Angela Zarujanu și viceprimarul Lucian Harșovschi a urmat prezentarea raportului de activitate.

Cătălina Culipei

Cătălina Culipei

În raportul de activitate președintele Cătălina Culipei a evidențiat acțiunile sociale și politice desfășurate în acești ani care au dus la consolidarea echipei.

„Am împletit experiența, profesionalsimul cu dăruirea noastră și astfel am realizat o mulțime de lucruri frumoase în domenii diverse precum sănătate, educație, familie, muncă, asistență socială. Prin proiectul <PNL are grijă de sănătatea ta am realizat acțiuni de promovare a unui stil de viață sănătos, de prevenire a riscurilor de îmbolnăvire și de promovare a necesității controalelor medicale regulate>.

Am avut echipe de medici și asistenți în tot județul, unde mii de oameni au beneficiat de controale oftalmologice gratuite, testări ale glicemiei, consultații gratuite pentru depistarea uno boli grave. În atenția noastră a stat situația învățământului românesc iar prin efectuarea de dezbateri sub egida ”Învățământul încotro” am reușit să identificăm probleme cu care se confruntă copiii, părinții dar și cadrele didactice, apoi le-am adus în atenția legislativului românesc prin intermediul doameni deputat Sanda Maria Ardeleanu căreia doresc să-i mulțumesc pentru buna și frumoasa colaborare pe care a avut-o cu organizația de femei.

Am reușit să aducem un strop de bucurie pe chipul semenilor noștri prin diferite acțiuni caritabile sau marcând anumite zile importante, 1 iunie, 8 martie, sărbătoarea Paștelui sau Crăciunului, momente în care zâmbetul de fețele copiilor sau ale mamelor și licărirea din ochii lor erau cele mai mari bucurii ale noastre. Am dovedit un spirit excepțional de echipă și atunci când în toate orașele din județ erau înființate centre de colectare a cărților pentru copiii din Republica Moldova în cadrul acțiunii <Dăruiește din inimă cărți pentru românii de pretutindeni>”, a arătat Cătălina Culipei.

Amintind de alegerile din 2016 Culipei a precizat că rezultatele bune obținute de femeile liberale s-au datorat implicării organizației.

„Ne bucurăm să avem astăzi în urma alegerilor din 2016 cel mare număr de aleși locali femei 68 la număr care ne-a situat peste media pe țară. Avem 62 de consilieri locali, 3 viceprimari, 3 consilieri județeni și o doamnă deputat Angelica Fădor”, a afirmat Cătălina Culipei.

După numărătoarea voturilor componența Biroul Permanent Județean al Organizației de Femei a PNL Suceava este următorul:

Președinte Laura Cătălina Culipei

Primvicepreședinte Scripcariu Manuela

Primvicepreședinte Goraș Ana Maria

Vicepreședinte Popa Olguța

Vicepreședinte Barbu Sorina

Vicepreședinte Averescu Ioana

Vicepreședinte Ionescu Mihaela

Vicepreședinte Ianovici Mihaela

Vicepreședinte Vasiluț Daniela

Vicepreședinte Enea Lavinia

Vicepreședinte Mihăilă Alina

Vicepreședinte Stupcanu Elena

Vicepreședinte Andriescu Rodica

Membru Elena Cucu

Membru Tofan Iuliana

Membru Vițega Amedeea

Membru Poenaru Laurenția

Membru Blându Mariana

Membru Spinosu Doina

Membru Polocoșeri Alina

Membru Lupescu Adriana

Membru Iuzic Otilia

Membru Cimbru Despina

Trezorier Toma Mara

Președinte COAJ Murariu Luminița

Președinte CJLER Murariu Crina