Cătălina Vartic, fost membru UNPR și PNL, critică modul de acțiune al actualilor consilierilor județeni.

„S-a făcut liniște după «ziua cea mai lungă» din Consiliul Județean. Această ședință de CJ a fost decisivă pentru marcarea teritoriului și stabilirea forțelor combatante. Din păcate pentru Suceava, ceea ce se remarcă din încrâncenarea acestei zile nu este dătător de speranță. Un PNL care a câștigat en fanfare județul, nu are decât un Ghe Flutur, iar în rest o listă liniștită și cuminte de consilieri. A lipsit verbul și inteligența lui Orest Onofrei, a lipsit experiența și talentul lui Vasile Ilie, a lipsit pragmatismul lui Cadariu, s-a văzut dureros de clar că lipsesc oamenii de calibru care să aibă pregătire, experiență și curaj pentru a putea marca cu adevărat trecerea lor prin CJ”, a menționat Cătălina Vartic.

Aceasta a subliniat faptul că în afară de Flutur, care nu va putea susține singur un război de patru ani, care excelează la partea practică, dar care mai are de lucrat la partea de viziune, la PNL nu există încă echipa care sa dea o direcție, care să ridice Suceava la nivelul următor de dezvoltare.

„S-a terminat cu lupta în tranșee, e nevoie de o luptă inteligentă în proiecte și idei, unde e nevoie de inteligență, charismă, talent oratoric, calități care nu se prea înghesuie printre mulții consilieri liberali. A lipsit susținerea liderului, care pare și mai singur și mai izolat, cu fiecare «plecăciune» pe care i-o fac coechipierii”, a mai declarat Cătălina Vartic.

One Response

 1. Angela Furtuna

  Stimata Doamna,
  Cadrele vechi ale PD-PDL nu vor fi niciodata p=sonalitati liberale.
  In plus, dvs. fixati liberalismului niste standarde bizare, cand aplicati spiritului glumet al lui Orest Onofrei sau caracterului arivist penal al lui Vasile Ilie marca excelentei.
  Mai revizuiti doctrinele exprimate prin glumite de OO si va veti trezi.
  Dati teza de doctorat a lui Vasile Ilie la analiza, sau cereti inspectorilor de la DNA, Parchet si SRI sa va demonstreze cum si-a obtinut Valeriana Ilie titlul de notar fara a sustine personal examenul, si veti intelege in ce domenii are expetienta clanul Ilie. Sau descoaseti procurorii cu fermoar la gura ca sa aflati ce spaga a luat magistrata Ilie via presedintele sot de partid PD Vasile Ilie de la clanul Andronjc-Grozescu pentru a-l achita pe omul lor de casa Andronic arestat pentru inselaciuni multiple cu consecinte deosebit de grave…si poate ca va veti mai lumina.
  Iar Flutur e mama si tata acestor… specialisti.
  Liberalii suceveni autentici, prin fapte di idei, iara nu prin grupari de fatada, pur si simplu au fost maziliti de aceste figuri fluturiste ce reprezinta un proiect mafiot-oligarhic extrem de periculos. Nu banii ori avetile, ci stilistica persoanelor face diferenta.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.