Cătălina Elena Vartic, președintele Partidului Ecologist Român, filiala Suceava și candidat pentru președinția Consiliului Județean, a ținut astăzi o conferință de presă în care a devoalat modul dezastros în care Gheorghe Flutur a tratat mediu de afaceri din județ.

„Anul acesta, județul Suceava a pierdut 38 de companii cu o cifră de afaceri cumulată de 7 milioane de euro. În aceiași perioadă, companiile nou venite în Suceava au cumulat o cifră de afaceri de doar 800.000 de euro. Practic, sub oblăduirea lui Gheorghe Flutur Suceava a pierdut firme cu  cifră de afaceri în valoare de 6.2 milioane de euro.

În Suceava există un blat politic ordinar între putere și opoziție. Domnul Flutur a reușit să cumpere liniștea tuturor partidelor de opoziție. Ca antreprenor, n-ai cui să mai ceri ajutor. Pentru că nimeni nu are puterea de a se opune acestui blat de proporții. Noi, cei de la PER, suntem ultima redută. Suntem atacați și sabotați pentru că facem o opoziție reală și pentru că vrem să sufocăm mafia. Dar rezistăm și pentru că suntem sprijiniți de antreprenorii din județ și de oamenii care vor o schimbare pentru că suntem, la ora asta, singura alternativă.

Antreprenorii suceveni care pleacă sau dau faliment, lasă în urmă șomaj și un gol consistent în materie de sume virate spre bugetele  locale. Nu există niciun plan de retenție a acestor operatori și cu atât mai puțin o strategie de redresare credibilă. Oamenii se bazează pe vocea noastră, a celor necumpărați, care avem curajul de a ridica adevăratele probleme. Ne bazăm pe ei la urne, altă alternativă a schimbării nu există!”, a transmis Cătălina Elena Vartic, Președintele PER Suceava și  candidat la președinția Consiliului Județean Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.