Directorul Oficiului Registrului Comerțului Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în partidul Pro România Suceava, reprezentat la nivelul județului nostru de fostul președinte al Consiliului Județean, deputatul Ioan Cătălin Nechifor.
Aceasta și-a anunțat noua opțiune politică în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PRO ROMÂNIA Suceava, liderul partidului afirmând faptul că „mai repede decât cred unii, echipa PRO ROMÂNIA face pași importanți”.

„Ne consolidăm, ne constituim în mai multe dimensiuni,  profesionale și politice. Vreau să spun că avem nevoie foarte mare de oameni profesioniști, așa cum este Cătălina Vartic, așa cum o avem și pe Luminița Chihai, oameni care vin din zone profesionale extrem de bine ancorate în realitate. Pentru că din păcate, vedem și noi, măcar la nivel de Guvern, dar și în administrația locală, sunt foarte mulți care fac politică după ureche. De la miniștri, chiar mai sus de miniștri, chiar și în Parlament, chiar și la autorități, nu sunt întotdeauna foarte mulți profesioniști și eu cred că e momentul să  permitem să vină lângă noi oameni care au un cuvânt de spus, oameni care au curajul să spună direct despre ce e vorba, că e bine, că e rău, oameni care vin cu argumente. Și asta îmi doresc în Pro România”, a transmis Nechifor.

Cătălina Vartic a motivat această decizie de a se înscrie în Pro România prin faptul că în momentul de față nu se mai simte reprezentată de partidele mari din Suceava și din România, subliind că oricine își dorește o schimbare trebuie să se înscrie într-un partid politic, de preferat unul mai mic.

„Am 44 de ani, sunt din Suceava, sunt născută, crescută și educată în Suceava. Mi-am făcut studiile la timp și i le-am făcut la zi, în școli foarte bune din Suceava și Iași. Am ceva experiență de viață și ceva experiență în politica din Suceava. În momentul de față nu mă simt reprezentată de partidele politice mari din Suceava și din România. Cred că a trecut timpul discuțiilor la o cafea, a comentariilor între prieteni și cred că e nevoie de implicare și de asumare. De aceea am făcut acest pas. Și cum se putea mai bine la 100 de ani de la Marea Unire, la 160 de ani de la Mica Unire, decât să fiu Pro România. Până la urmă sunt mamă a trei copii, care se uită la mine și așteaptă ceva de la mine. Și eu trebuie să le arăt că există speranță, chiar și atunci când toată lumea crede că nu se mai poate. Important e să avem încredere, credință, oameni dragi alături, să știm care ne sunt rădăcinile și tradițiile și să mergem mai departe. Cred că pot face o schimbare în Suceava, pentru că și eu și Cătălin facem parte din generația tânără de politicieni, care știu că se poată face politică și în mod curat și cinstit”, a mai declarat Cătălina Vartic.

Vă amintim  că, în trecut, Cătălina Vartic a ocupat funcția de președinte al UNPR Suceava, iar apoi s-a înscris în PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.